Reiseleder

Steinar Bjerke fra Kolbotn er vår reiseleder. Han er medlem i Oppegård Golfklubb, og er på gode dager en bogeygolfer med hcp på 15. Han er født i første halvdel av forrige århundre, og har vært pensjonist siden 2012.

Reiseerfaring har han i rikt monn, først som dekkstuert og kelner på cruise verden rundt på M/S Sagafjord i et år, og deretter i arbeid med import av matvarer fra alle kontinenter fra 1968 til 2012. Han påstår at han til tider tilbrakte mer tid i fly enn på bakken.

Da golfen fanget interessen for 15 år siden ble det naturlig å benytte kontakter og lokalkunnskap i en rekke land til å arrangere golfturer. Siden 2001 har han spilt golf i Thailand, først sammen med kona, og fra 2004 sammen med 24 til 32 gjester. I år har vi den 11te novemberturen til Thailand, og sammen med 2 påsketurer har vi hatt mer enn 300 fornøyde golfere med på våre Thailandturer.

Steinar legger stor vekt på et inkluderende fellesskap. Når man skal være på tur sammen i 14 til 17 dager er det viktig å føle at man er en del av dette fellesskapet, og det blir alltid arrangert felles middager med spennende lokal mat, og den nesten daglige dosen med golf sammen med forskjellige spillepartnere bidrar til å forsterke både fellesskap og nye vennskap. Men selvsagt står gjestene fritt til å tilbringe tid for seg selv, når de ønsker det.

Og selvfølgelig er kona Kari med på turene. Hun er GolfFeries faste «Hæp-dame», premieutdeler, rådgiver og pengeinnsamler hvis vi lager spleiselag på en felles middag eller lunsj.

Nå tenker du kanskje at Steinar må være dyr i drift, men reisearrangementene er hans ubetalte hobby og fritidssyssel, for han elsker å planlegge, reise og spille golf sammen med likesinnede. Det kommer du til å merke når du blir med oss på tur!

Han har et fast uttrykk: Greier du å komme deg til Gardermoen og sjekke inn, er det meste gjort! Deretter går alt på skinner hvis du husker å stå opp i tide om morran, og ikke roter bort golfbagen din! Og det siste er det ingen som har greid, så langt!

Har du spørsmål til turen treffes Steinar på tlf: 91693979

Nyheter
Gruppetur til Sør-Afrika 2015
9/15/2014
Ny runde med drømmegolf går til Sør-Afrika fra 11. til 27. mars 2015. 11 runder fordelt på 16 dager. Max. 32 deltakere.

Les mer >>

Reiseleder
9/15/2014
En liten presentasjon av vår faste reiseleder, Steinar Bjerke

Les mer >>
 
Besøksadresse: Løkkekroken 106, 1815 Askim | T: 69 88 33 70                        Design / CMS: Netnor